Удосконалення технології солодких страв для десерт-бару
Loading...
Files
Date
Authors
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Keywords
холодні солодкі страви, муси, заклад ресторанного господарства, десертний бар, організаційна структура, схема технологічного процесу, проектування, cold desserts,, mousses,, restaurant establishment,, dessert bar,, organizational structure,, scheme of the technological process,, design, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Citation
Боровко, С. С. Удосконалення технології солодких страв для десерт-бару : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Боровко Софія Святославівна ; наук. керівник Наталія Миколаївна Стукальська. – Київ, 2024. – 133 с.