Галети як складова сухих пайків для військовослужбовців з особливими вимогами до харчування
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У тезах розглядається використання галет у раціонах для військовослужбовців з особливими харчовими потребами. Підкреслюється важливість дотримання стандартів халяль, кошерності, вегетаріанства та веганства при розробці раціонів. Включення рослинних білкових концентратів та ізолятів розглядається як спосіб підвищення поживної цінності та дотримання етичних вимог до харчування.
The thesis addresses the use of hardtack in military rations for servicemembers with specific nutritional needs. It highlights the relevance of halal, kosher, vegetarian, and vegan standards in ration development. The inclusion of plant-based protein concentrates and isolates is considered as a way to improve nutritional value and meet ethical dietary requirements.
The thesis addresses the use of hardtack in military rations for servicemembers with specific nutritional needs. It highlights the relevance of halal, kosher, vegetarian, and vegan standards in ration development. The inclusion of plant-based protein concentrates and isolates is considered as a way to improve nutritional value and meet ethical dietary requirements.
Опис
Бібліографічний опис
Корочкін, Д. К. Галети як складова сухих пайків для військовослужбовців з особливими вимогами до харчування / Д. К. Корочкін, В. М. Махинько // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві ; Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій,17–18 вересня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 69–70.