Розвиток ринку кулінарних м’ясних напівфабрикатів в Україні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Статистичні дані останніх років свідчать про зростання попиту населення на продукти швидкого приготування. У науковій роботі було обґрунтовано і розроблено рецептури посічених м'ясних напівфабрикатів з частковою заміною м'яса на підготовлену бобову сировину у пастоподібному вигляді.
Statistical data of recent years indicate an increase in the population's demand for fast food products. In the scientific work, recipes for chopped meat semi-finished products with partial replacement of meat with prepared legume raw materials in a paste form were substantiated and developed.

Бібліографічний опис

Руденко, В. В. Розвиток ринку кулінарних м’ясних напівфабрикатів в Україні / В. В.Руденко, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХIІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 21 листопада 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 309-311

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в