Удосконалення камери для термічного оброблення м’ясопродуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Удосконалення камери для термічного оброблення м’ясопродуктів дозволяє інтенсифікувати процес шляхом підвищення рівномірності розподілення робочого середовища, підвищити продуктивність камери, зменшити втрати тепла, знизити енерговитрати та покращити якісні показники м'ясопродуктів.
Improving the chamber for heat treatment of meat products allows you to intensify the process by increasing the uniformity of the work environment, increasing the productivity of the camera, reducing heat loss, reducing energy costs and improving the quality of meat products.

Опис

Бібліографічний опис

Бабанова, О. Удосконалення камери для термічного оброблення м’ясопродуктів / О. Бабанова, С. Беседа, А. Шевченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 2. – С. 22.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в