Підвищення поживної цінності мусів для кафе кондитерської
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
десерт, dessert, мус, mousse, підвищена поживна цінність, increased nutritional value, заклад ресторанного господарства, restaurant business establishment, кафе-кондитерська, cafe-confectionery, організаційна структура, organisational structure, схема технологічного процесу, flow chart of technological process, конкурентоспроможність, competitiveness, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дудник, В. Р. Підвищення поживної цінності мусів для кафе кондитерської : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дудник Владислав Романович ; наук. керівник Ольга Андріївна Коваль. – Київ, 2024. – 132 с.