Використання полісахариду хітозану для осадження білків молока

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблення технологій сироваткових білкових концентратів шляхом їх осадження полісахаридами, такими як хітозан, є перспективним науковим напрямом, що дозволить більш глибоко перероблювати молочну сировину та отримувати білоквмісні високоцінні інгредієнти для збагачення харчових продуктів.
The development of whey protein concentrate technologies by precipitating them with polysaccharides, such as chitosan, is a promising scientific direction that will allow for deeper processing of dairy raw materials and obtaining protein-containing high-value ingredients for enriching food products.

Опис

Бібліографічний опис

Пархомець, П. Використання полісахариду хітозану для осадження білків молока / П. Пархомець, Т. Осьмак, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 1. – С. 259.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в