Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням м’яса механічного обвалювання птиці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Поліщук, І. А. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням м’яса механічного обвалювання птиці : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ірина Андріївна Поліщук ; наук. керівник Ігор Мирославович Страшинський. – Київ, 2024. – 109 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в