Визначення безпеки та якості кисломолочного напою оздоровчого призначення
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначена комплексна оцінка якості розробленого кисломолочного напою з використанням композиції із обліпихи, пилка та меду.
A comprehensive assessment of the quality of the developed fermented milk drink using a composition of sea buckthorn, pollen, and honey was determined.
A comprehensive assessment of the quality of the developed fermented milk drink using a composition of sea buckthorn, pollen, and honey was determined.
Опис
Бібліографічний опис
Гойко, І. Ю. Визначення безпеки та якості кисломолочного напою оздоровчого призначення / І. Ю. Гойко // Scientific strategies in the context of global challenges : proceedings of the I International scientific-practical conference, April 16, 2025, Warsawа (Poland). – 2025. – Рp. 214–215