Дослідження впливу бананового борошна на технологічний процес та якість органічних булочних виробів із впровадженням розробленого виробу у проєкті хлібозаводу в місті Олександрія Кіровоградської області
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Яриловець, А. М. Дослідження впливу бананового борошна на технологічний процес та якість органічних булочних виробів із впровадженням розробленого виробу у проєкті хлібозаводу в місті Олександрія Кіровоградської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Яриловець Анастасія Миколаївна ; наук. керівник Наталія Олексіївна Фалендиш. – Київ, 2024. – 186 с.