Розроблення рецептури цукрового печива оздоровчого призначення з використанням конопляної олії та впровадженням його в проєкті кондитерського підприємства в м. Радивилів Рівненської області
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Лелякова, Д. Е. Розроблення рецептури цукрового печива оздоровчого призначення з використанням конопляної олії та впровадженням його в проєкті кондитерського підприємства в м. Радивилів Рівненської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Лелякова Діана Енверівна ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2024. – 127 с.