Розроблення рецептури цукрового печива оздоровчого призначення з використанням конопляної олії та впровадженням його в проєкті кондитерського підприємства в м. Радивилів Рівненської області

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Лелякова, Д. Е. Розроблення рецептури цукрового печива оздоровчого призначення з використанням конопляної олії та впровадженням його в проєкті кондитерського підприємства в м. Радивилів Рівненської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Лелякова Діана Енверівна ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2024. – 127 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в