Дослідження використання текстурованого соєвого борошна у виробництві пряників з впровадженням розроблених технологічних рекомендацій в проекті цеху борошняних кондитерських виробів м. Умань Черкаської області
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Синюк, Ю. В. Дослідження використання текстурованого соєвого борошна у виробництві пряників з впровадженням розроблених технологічних рекомендацій в проекті цеху борошняних кондитерських виробів м. Умань Черкаської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Синюк Юлія Володимирівна ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2024. – 113 с.