Дослідження використання текстурованого соєвого борошна у виробництві пряників з впровадженням розроблених технологічних рекомендацій в проекті цеху борошняних кондитерських виробів м. Умань Черкаської області

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Синюк, Ю. В. Дослідження використання текстурованого соєвого борошна у виробництві пряників з впровадженням розроблених технологічних рекомендацій в проекті цеху борошняних кондитерських виробів м. Умань Черкаської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Синюк Юлія Володимирівна ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2024. – 113 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в