Удосконалення технологій виробництва продуктів сувідизованих з використанням смако-ароматичних композицій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Куліков, С. Л. Удосконалення технологій виробництва продуктів сувідизованих з використанням смако-ароматичних композицій : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Сергій Леонідович Куліков ; наук. керівник Василь Миколайович Пасічний. – Київ, 2024. – 101 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в