Обґрунтування вибору молочних компонентів з метою використання у м’ясних продуктах оздоровчого призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Маланкевич, Й. Я. Обґрунтування вибору молочних компонентів з метою використання у м’ясних продуктах оздоровчого призначення : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Йосип Ярославович Маланкевич ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2024. – 89 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в