Обґрунтування вибору молочних компонентів з метою використання у м’ясних продуктах оздоровчого призначення
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Маланкевич, Й. Я. Обґрунтування вибору молочних компонентів з метою використання у м’ясних продуктах оздоровчого призначення : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Йосип Ярославович Маланкевич ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2024. – 89 с.