Розроблення системи НАССР виробництва шніцелю курячого згідно вимог стандарту BRC v9 для «Миронівський м'ясопереробний завод «Легко»
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Мороз, В. В. Розроблення системи НАССР виробництва шніцелю курячого згідно вимог стандарту BRC v9 для «Миронівський м'ясопереробний завод «Легко» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Мороз Вячеслав Вікторович ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2024. – 190 с.