Моделювання рецептурного складу маринадів для напівфабрикатів із м’яса птиці для кафе загального типу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Таточенко, І. В. Моделювання рецептурного складу маринадів для напівфабрикатів із м’яса птиці для кафе загального типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Таточенко Ігор Валерійович ; наук. керівник Ірина Львівна Корецька. – Київ, 2024. – 118 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в