Роль мікроорганізмів у технологіях ферментованих м'ясних продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Муренко, К. М. Роль мікроорганізмів у технологіях ферментованих м'ясних продуктів : кваліфікаційна робота ... магістра : 162 Біотехнологія та біоінженерія / Муренко Кирил Миколайович ; наук. керівник Світлана Олександрівна Старовойтова. – Київ, 2025. – 57 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в