Sublimation as the future of our food

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Описано технологію сублімації фруктів та овочів, показано відмінності між сушінням та сублімацією, розкрито її переваги та обговорено можливі недоліки.
The paper makes a description of a fruit and vegetable sublimation technology, shows the differences between drying and sublimation, reveals its advantages, and discusses a probable disadvantage.

Опис

Бібліографічний опис

Demchenko, K. Sublimation as the future of our food / K. Demchenko, I. Forostiuk // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р., м. Київ – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 3. – C. 482.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в