Удосконалення технології вітчизняних вин токайського типу із застосуванням активних сухих дріжджів
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для виробництва вин токайського типу доцільно використовувати сорти винограду Фурмінт і Харшлевель, для зброджування сусла і приготування вина із залишковим цукром і високим вмістом алкоголю – АСД раси Uvaferm 43.
Опис
Бібліографічний опис
Кузнєцова, К. Удосконалення технології вітчизняних вин токайського типу із застосуванням активних сухих дріжджів / К. Кузнєцова, Ю. Булій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 1. –С. 161