Удосконалення технології вітчизняних вин токайського типу із застосуванням активних сухих дріжджів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для виробництва вин токайського типу доцільно використовувати сорти винограду Фурмінт і Харшлевель, для зброджування сусла і приготування вина із залишковим цукром і високим вмістом алкоголю – АСД раси Uvaferm 43.

Опис

Бібліографічний опис

Кузнєцова, К. Удосконалення технології вітчизняних вин токайського типу із застосуванням активних сухих дріжджів / К. Кузнєцова, Ю. Булій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 1. –С. 161

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в