Інклюзивний інжиніринг у закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У тезах висвітлено актуальність інклюзивного інжинірингу для ресторанної сфери. Основну увагу приділено створенню доступного та безпечного простору для всіх груп споживачів, включаючи людей з інвалідністю, а також розглянуто цифрові та ергономічні рішення.
The abstract highlights the relevance of inclusive engineering in the restaurant sector. The focus is on creating accessible and safe spaces for all customer groups, including people with disabilities, with attention to digital and ergonomic solutions.

Опис

Бібліографічний опис

Фінкевич, В. Інклюзивний інжиніринг у закладах ресторанного господарства / В. Фінкевич, О. Кузьмін, І. Дударєв // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства : збірник тез доповідей ІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 24 квітня 2025 р., м. Луцьк. Луцьк : ЛНТУ, 2025. – С. 111-112

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в