Інклюзивний інжиніринг у закладах ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У тезах висвітлено актуальність інклюзивного інжинірингу для ресторанної сфери. Основну увагу приділено створенню доступного та безпечного простору для всіх груп споживачів, включаючи людей з інвалідністю, а також розглянуто цифрові та ергономічні рішення.
The abstract highlights the relevance of inclusive engineering in the restaurant sector. The focus is on creating accessible and safe spaces for all customer groups, including people with disabilities, with attention to digital and ergonomic solutions.
The abstract highlights the relevance of inclusive engineering in the restaurant sector. The focus is on creating accessible and safe spaces for all customer groups, including people with disabilities, with attention to digital and ergonomic solutions.
Опис
Бібліографічний опис
Фінкевич, В. Інклюзивний інжиніринг у закладах ресторанного господарства / В. Фінкевич, О. Кузьмін, І. Дударєв // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства : збірник тез доповідей ІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 24 квітня 2025 р., м. Луцьк. Луцьк : ЛНТУ, 2025. – С. 111-112