Розширення асортименту виробів з бісквітного тіста покращеної якості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У дослідженні обґрунтовано доцільність використання плодово-ягідних порошків для розширення асортименту бісквітних виробів покращеної якості з підвищеною харчовою цінністю та привабливими органолептичними властивостями.
The study substantiates the use of fruit and berry powders to expand the range of high-quality sponge products with enhanced nutritional value and appealing organoleptic properties.

Опис

Бібліографічний опис

Розширення асортименту виробів з бісквітного тіста покращеної якості / В. Косяк, І. Корецька, О. Кузьмін, Ю. Коренець, О. Яворська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7-11 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 3. – С. 394

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в