Methods of processing food industry waste
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The concept of zero waste in food technology is becoming a basic and necessary principle for the development of European society in the context of growing environmental awareness. It promotes innovation, stimulates the economy, creates awareness among consumers and helps ensure sustainable development. The most important environmental protection measures are the development of specific programs and actions that minimize the negative impact of the food industry on natural ecological processes. The global direction of environmental protection activities is strict compliance with the requirements of scientific organization of production and the introduction of new technological developments.
Концепція нульових відходів у харчових технологіях стає базовим та необхідним принципом для розвитку європейського суспільства в контексті зростання екологічної свідомості. Вона сприяє інноваціям, стимулює економіку, формує обізнаність серед споживачів та допомагає забезпечити сталий розвиток. Найважливішим із заходів охорони навколишнього середовища є розробка конкретних програм та дій, що дозволяють мінімізувати негативний вплив харчової промисловості на природні екологічні процеси. Глобальним напрямком діяльності з охорони навколишнього середовища є суворе виконання вимог наукової організації виробництва та впровадження нових технологічних розробок.
Концепція нульових відходів у харчових технологіях стає базовим та необхідним принципом для розвитку європейського суспільства в контексті зростання екологічної свідомості. Вона сприяє інноваціям, стимулює економіку, формує обізнаність серед споживачів та допомагає забезпечити сталий розвиток. Найважливішим із заходів охорони навколишнього середовища є розробка конкретних програм та дій, що дозволяють мінімізувати негативний вплив харчової промисловості на природні екологічні процеси. Глобальним напрямком діяльності з охорони навколишнього середовища є суворе виконання вимог наукової організації виробництва та впровадження нових технологічних розробок.
Опис
Бібліографічний опис
Stetsenko, N. Methods of processing food industry waste / N. Stetsenko // European Green Dimensions: Fundamental, Applied, and Industrial Aspects : proceedings of the the International Conference, 5−7 June 2025, Mykolaiv. − Mykolaiv : PMBSNU, 2025. − Р. 90.