Обробка тиском як метод покращення властивостей гороху
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Горох виробляють майже у всіх країнах світу, він є важливою частиною раціону людини, тому що є корисним і недорогим джерелом вуглеводів, білка, B-комплексу вітамінів та мінералів. Крохмаль, що міститься в горосі, становить близько 50% насіння
Peas are produced in almost all countries of the world and are an important part of the human diet because they are a useful and inexpensive source of carbohydrates, protein, B-complex vitamins, and minerals. The starch contained in peas makes up about 50% of the seed
Peas are produced in almost all countries of the world and are an important part of the human diet because they are a useful and inexpensive source of carbohydrates, protein, B-complex vitamins, and minerals. The starch contained in peas makes up about 50% of the seed
Опис
Бібліографічний опис
Ляшко, Г. Обробка тиском як метод покращення властивостей гороху / Г. Ляшко, Т. Янюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 1. – С. 123.