Спосіб виробництва смузі на основі комбучі (Патент на корисну модель № 158082)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва смузі, що включає подрібнення сировини, настоювання, змішування і розлив у споживчу тару, який відрізняється тим, що в рецептуру додають насіння чіа, яке попередньо настоюють у ферментованому напої комбуча протягом 10-15 хв, додатково як сировину використовують капусту кале і м'яту
A method of producing a smoothie, which includes grinding raw materials, infusing, mixing and bottling into consumer containers, characterized in that chia seeds are added to the recipe, which are previously infused in a fermented kombucha drink for 10-15 minutes, and kale and mint are additionally used as raw materials

Опис

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель 158082 UA, МПК A23L 2/02 (2006.01) A23L 2/38 (2021.01). Спосіб виробництва смузі на основі комбучі / О. С. Дулька, В. Л. Прибильський, О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко ; володілець Національний університет харчових технологій. – № u202305197 ; заявл. 02.11.2023 ; опубл. 02.01.2025, Бюл. № 1.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в