Спосіб виробництва смузі на основі комбучі (Патент на корисну модель № 158082)
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва смузі, що включає подрібнення сировини, настоювання, змішування і розлив у споживчу тару, який відрізняється тим, що в рецептуру додають насіння чіа, яке попередньо настоюють у ферментованому напої комбуча протягом 10-15 хв, додатково як сировину використовують капусту кале і м'яту
A method of producing a smoothie, which includes grinding raw materials, infusing, mixing and bottling into consumer containers, characterized in that chia seeds are added to the recipe, which are previously infused in a fermented kombucha drink for 10-15 minutes, and kale and mint are additionally used as raw materials
A method of producing a smoothie, which includes grinding raw materials, infusing, mixing and bottling into consumer containers, characterized in that chia seeds are added to the recipe, which are previously infused in a fermented kombucha drink for 10-15 minutes, and kale and mint are additionally used as raw materials
Опис
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель 158082 UA, МПК A23L 2/02 (2006.01) A23L 2/38 (2021.01). Спосіб виробництва смузі на основі комбучі / О. С. Дулька, В. Л. Прибильський, О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко ; володілець Національний університет харчових технологій. – № u202305197 ; заявл. 02.11.2023 ; опубл. 02.01.2025, Бюл. № 1.