Використання нетрадиційних сортів чаю у технології комбучі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі проаналізовано можливість використання нетрадиційного сорту чаю Clitoria ternatea L. при виробництві комбучі. Досліджено вплив температури екстрагування чаю Clitoria ternatea L. на показники якості сусла та органолептичний профіль комбучі
The paper analyzes the possibility of using the non-traditional tea variety Clitoria ternatea L. in the production of kombucha. The effect of the extraction temperature of Clitoria ternatea L. tea on the quality indicators of the wort and the organoleptic profile of kombucha was studied

Опис

Бібліографічний опис

Використання нетрадиційних сортів чаю у технології комбучі / Р. Малкін, Д. Єременко О. Дулька, В. Прибильський / Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 1. – C. 162.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в