Використання нетрадиційних сортів чаю у технології комбучі
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі проаналізовано можливість використання нетрадиційного сорту чаю Clitoria ternatea L. при виробництві комбучі. Досліджено вплив температури екстрагування чаю Clitoria ternatea L. на показники якості сусла та органолептичний профіль комбучі
The paper analyzes the possibility of using the non-traditional tea variety Clitoria ternatea L. in the production of kombucha. The effect of the extraction temperature of Clitoria ternatea L. tea on the quality indicators of the wort and the organoleptic profile of kombucha was studied
The paper analyzes the possibility of using the non-traditional tea variety Clitoria ternatea L. in the production of kombucha. The effect of the extraction temperature of Clitoria ternatea L. tea on the quality indicators of the wort and the organoleptic profile of kombucha was studied
Опис
Бібліографічний опис
Використання нетрадиційних сортів чаю у технології комбучі / Р. Малкін, Д. Єременко О. Дулька, В. Прибильський / Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 1. – C. 162.