Дослідження антиоксидантної активності проантоціанідинів шкірок ягід журавлини
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На основі отриманих результатів можна зробити висновок про доцільність використання вторинних сировинних ресурсів, які утворюються при переробленні дикорослих ягід на цільові продукти, у якості натуральних фітопрепаратів антиоксидантної дії. Використання за таким методом вторинних сировинних ресурсів дає можливість створити безвідходні технології.
Based on the results obtained, it can be concluded that it is appropriate to use secondary raw materials, which are formed during the processing of wild berries into target products, as natural phytopreparations with antioxidant action. The use of secondary raw materials by this method makes it possible to create waste-free technologies.
Опис
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Дослідження антиоксидантної активності проантоціанідинів шкірок ягід журавлини / Г. О. Сімахіна // Scientific strategies in the context of global challenges : proceedings of the I international scientific-practical conference, 16 April,2025, Kyiv. – Kyiv : International association of scientists, 2025. – P. 169–171.