Імплементація інноваційних концепцій харчування в готельно-ресторанному бізнесі
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі проведено дослідження впливу інноваційних концепцій харчування на конкурентоспроможність закладів готельно-ресторанного бізнесу, а також визначення ключових аспектів їх успішної імплементації в умовах сучасного ринку.
The paper studies the impact of innovative food concepts on the competitiveness of hotel and restaurant establishments, as well as identifies key aspects of their successful implementation in the modern market.
Опис
Бібліографічний опис
Ярощук, А. Імплементація інноваційних концепцій харчування в готельно-ресторанному бізнесі / А. Ярощук, О. Дулька, О. Шидловська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 121–122.