Система управління якістю та безпечністю при виробництві круасанів із гарбузовою кремовою начинкою
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Система управління якістю та безпечністю при виробництві круасанів із гарбузовою кремовою начинкою / М. С. Омельченко, Д. О. Кузьмін, В. В. Хареба, О. В. Хареба // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 222–223.