Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини у крафтовому пивоварінні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для вирішення актуальних завдань щодо підвищення якості, зменшення собівартості, підвищення колоїдної і смакової стійкості і виробництва нових сортів пива одним із шляхів їх вирішення у крафтовому пивоварінні є використання несолодженої сировини. До такої сировини відносять цукровмісні або крохмалевмісні продукти, які не володіють ферментативною активністю: зернові культури (наведені вище, жито, овес, просо, тритікале, гречиху та ін.), незернові (цукор-пісок, овочі, фрукти) та рідкі матеріали (глюкозо-мальтозні сиропи, солодові екстракти, сиропи із зернових культур і рослинної сировини).

Опис

Бібліографічний опис

Горин, Я. Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини у крафтовому пивоварінні / Я. Горин, Ю. В. Булій, Р. М. Мукоїд // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали ІІІ-ої Міжнародної науково-практичної конференції, 15-16 травня 2025 р., м.Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 108–110.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в