Особливості використання суперфудів у створенні функціональних коктейлів
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті проаналізовано основні підходи створення напоїв функціонального призначення . The article analyzes the main approaches to creating functional beverages.
Опис
Бібліографічний опис
Шевченко, І. В. Особливості використання суперфудів у створенні функціональних коктейлів / І. В. Шевченко, О. С. Пушка // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 185.