Удосконалення системи моніторингу температури під час транспортування майонезу
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У тезах проаналізовано сучасні системи моніторингу температури під час транспортування харчових продуктів, зокрема майонезу, на прикладі ПП «Віктор і К». Запропоновано технічні рішення для вдосконалення контролю температурних режимів з метою забезпечення безпечності та якості продукції.
This thesis analyzes modern temperature monitoring systems while transporting food products, focusing on mayonnaise at the “Viktor i K” enterprise. Technical solutions are proposed to improve temperature control to ensure product safety and quality.
Опис
Бібліографічний опис
Марченко, К. Удосконалення системи моніторингу температури під час транспортування майонезу / К. Марченко, С. Усатюк, О. Тищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 1. – С. 73.
