Ідентифікаційні особливості барди зернової сухої

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі досліджено ідентифікаційні ознаки барди зернової сухої, отриманої з різних видів зернових культур у процесі виробництва спирту етилового сорту «Люкс». Встановлено, що барда з кукурудзи має найвищу поживну цінність завдяки високому вмісту протеїну та характерним органолептичним властивостям. The study examines the identification characteristics of dried grain stillage derived from various cereal crops during the production of rectified ethyl alcohol of the "Lux" grade. Corn-based stillage was found to be the most valuable due to its high protein content and distinctive sensory properties.

Опис

Бібліографічний опис

Бутко, О. Ідентифікаційні особливості барди зернової сухої / О. Бутко, С. Усатюк, О. Тищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 1. – C. 41.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в