Ідентифікаційні особливості барди зернової сухої
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі досліджено ідентифікаційні ознаки барди зернової сухої, отриманої з різних видів зернових культур у процесі виробництва спирту етилового сорту «Люкс». Встановлено, що барда з кукурудзи має найвищу поживну цінність завдяки високому вмісту протеїну та характерним органолептичним властивостям.
The study examines the identification characteristics of dried grain stillage derived from various cereal crops during the production of rectified ethyl alcohol of the "Lux" grade. Corn-based stillage was found to be the most valuable due to its high protein content and distinctive sensory properties.
Опис
Бібліографічний опис
Бутко, О. Ідентифікаційні особливості барди зернової сухої / О. Бутко, С. Усатюк, О. Тищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 1. – C. 41.