Designing mood-boosting menu for restaurant business establishments
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The thesis deals with the correlation between dietary patterns and mental health, emphasizing the role of mood-boosting menu design in enhancing emotional well-being. Integrating nutritional science with practical restaurant strategies highlights the significance of bioactive food components in promoting cognitive and psychological resilience.
У тезах розглянуто взаємозв’язок між моделями харчування та ментальним здоров’ям, з акцентом на важливість розроблення меню для покращення емоційного стану. Інтеграція нутриціологічних знань і ресторанних практик підкреслює значення біоактивних харчових компонентів у підтриманні когнітивної та психологічної стійкості.
Опис
Бібліографічний опис
Subota, A. A. Designing mood-boosting menu for restaurant business establishments / A. A. Subota, O. M. Tyshchenko, V. V. Tsyrulnikova // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 194.