Significance of food allergen information in restaurant menus
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
This thesis examines the role of allergen labelling in restaurant menus, highlighting its importance for guest safety.
У тезах проаналізовано значення маркування алергенів у меню закладів ресторанного господарства, акцентуючи увагу на забезпеченні харчової безпеки споживачів.
Опис
Бібліографічний опис
Lukashuk, D. V. Significance of food allergen information in restaurant menus / D. V. Lukashuk, O. M. Tyshchenko, V. V. Tsyrulnikova // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 107.