Bubble tea as a trendy drink in the restaurant business establishments
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The growing popularity of bubble tea among young consumers presents a valuable opportunity for restaurant businesses to diversify their non-alcoholic beverage menus. This thesis deals with applying bubble tea and proposing strategies to enhance its nutritional profile.
Зростаюча популярність бабл ті серед молоді відкриває перспективні можливості для закладів ресторанного господарства у розширенні асортименту безалкогольних напоїв. У тезах розглядається впровадження бабл ті в ресторанне меню та пропонуються стратегії підвищення його харчової цінності.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Anosova, A. V. Bubble tea as a trendy drink in the restaurant business establishments / A. V. Anosova, O. M. Tyshchenko, V. V. Tsyrulnikova // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 193.