Bubble tea as a trendy drink in the restaurant business establishments

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The growing popularity of bubble tea among young consumers presents a valuable opportunity for restaurant businesses to diversify their non-alcoholic beverage menus. This thesis deals with applying bubble tea and proposing strategies to enhance its nutritional profile. Зростаюча популярність бабл ті серед молоді відкриває перспективні можливості для закладів ресторанного господарства у розширенні асортименту безалкогольних напоїв. У тезах розглядається впровадження бабл ті в ресторанне меню та пропонуються стратегії підвищення його харчової цінності.

Опис

Бібліографічний опис

Anosova, A. V. Bubble tea as a trendy drink in the restaurant business establishments / A. V. Anosova, O. M. Tyshchenko, V. V. Tsyrulnikova // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 193.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в