Дослідження показників якості різних видів пшеничного цільнозернового борошна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведено результати дослідження фізико-хімічних показників якості зразків пшеничного цільнозернового борошна різного походження. Розглянуто вплив характеристик борошна на його харчову цінність та придатність до хлібопекарського виробництва. The article presents the results of a study of the physicochemical quality indicators of samples of whole wheat flour from different origins. The influ-ence of flour characteristics on its nutri-tional value and suitability for bread production is analyzed.

Опис

Бібліографічний опис

Михонік, Л. А. Дослідження показників якості різних видів пше-ничного цільнозернового борошна / Л. А. Михонік, І. О. Черкас // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві ; Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 17–18 вересня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 80–82.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в