Переваги виробництва крафтової продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Охарактеризовано переваги виробництва крафтової продукції, направлення їх на покращення якості продуктів, підвищення безпеки та створення нових харчових рішень The advantages of the production of craft products are characterized, their direction to improve the quality of products, increase safety and create new food solutions

Опис

Бібліографічний опис

Дочинець, І. В. Переваги виробництва крафтової продукції / І. В. Дочинець // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р., м. Харків. – Харків : Державний біотехнологічний університет, 2024. – С. 27.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в