Переваги виробництва крафтової продукції
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Охарактеризовано переваги виробництва крафтової продукції, направлення їх на покращення якості продуктів, підвищення безпеки та створення нових харчових рішень
The advantages of the production of craft products are characterized, their direction to improve the quality of products, increase safety and create new food solutions
Опис
Бібліографічний опис
Дочинець, І. В. Переваги виробництва крафтової продукції / І. В. Дочинець // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р., м. Харків. – Харків : Державний біотехнологічний університет, 2024. – С. 27.
