Zachowanie aktywności antyoksydacyjnej jagód podczas zamrażani
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Badania wskazują, że prawidłowo przeprowadzony proces zamrażania minimalizuje straty antyoksydantów, takich jak antocyjany, a także spowalnia procesy życiowe w owocach, wydłużając ich trwałość. Jakość końcowego produktu zależy od wielu czynników, w tym od jakości surowca, metody zamrażania i rozmrażania, a także warunków przechowywania.
Дослідження показують, що правильно проведений процес заморожування мінімізує втрати антиоксидантів, таких як антоціани, а також сповільнює життєві процеси у фруктах, подовжуючи їх термін придатності. Якість кінцевого продукту залежить від багатьох факторів, включаючи якість сировини, метод заморожування та розморожування, а також умови зберігання.
Studies indicate that a properly conducted freezing process minimizes the loss of antioxidants, such as anthocyanins, and also slows down life processes in fruits, extending their shelf life. The quality of the final product depends on many factors, including the quality of the raw material, the freezing and thawing methods, and the storage conditions.
Опис
Ключові слова
кафедра технології консервування, zamrażanie, jagody, antocyjany, jakość surowca, przechowywanie mrożonek, антиоксиданти, заморожування, ягоди, антоціани, якість сировини, зберігання заморожених продуктів, antioxidants, freezing, berries, anthocyanins, raw material quality, frozen product storage, frozen product storage
Бібліографічний опис
Levkivska, T. M. Zachowanie aktywności antyoksydacyjnej jagód podczas zamrażania / T. M. Levkivska, A. V. Marczenko // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології у контексті євроінтеграції : матеріали ХІІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 21 листопада 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 319–320