Zachowanie aktywności antyoksydacyjnej jagód podczas zamrażani

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Badania wskazują, że prawidłowo przeprowadzony proces zamrażania minimalizuje straty antyoksydantów, takich jak antocyjany, a także spowalnia procesy życiowe w owocach, wydłużając ich trwałość. Jakość końcowego produktu zależy od wielu czynników, w tym od jakości surowca, metody zamrażania i rozmrażania, a także warunków przechowywania. Дослідження показують, що правильно проведений процес заморожування мінімізує втрати антиоксидантів, таких як антоціани, а також сповільнює життєві процеси у фруктах, подовжуючи їх термін придатності. Якість кінцевого продукту залежить від багатьох факторів, включаючи якість сировини, метод заморожування та розморожування, а також умови зберігання. Studies indicate that a properly conducted freezing process minimizes the loss of antioxidants, such as anthocyanins, and also slows down life processes in fruits, extending their shelf life. The quality of the final product depends on many factors, including the quality of the raw material, the freezing and thawing methods, and the storage conditions.

Опис

Бібліографічний опис

Levkivska, T. M. Zachowanie aktywności antyoksydacyjnej jagód podczas zamrażania / T. M. Levkivska, A. V. Marczenko // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології у контексті євроінтеграції : матеріали ХІІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 21 листопада 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 319–320

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в