Використання білків тваринного походження у виробництві ковбас

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Нині сучасні технології м’ясних продуктів передбачають використання різноманітних препаратів рослинного і тваринного походження разом з основною сировиною. Основні вимоги при їх використанні – висока харчова цінність, функціональні властивості, близькі до властивостей м’язових білків, здатність поліпшити та стабілізувати якість готових виробів, стійкість при зберіганні та невисока вартість, простота застосування при складанні фаршевих композицій. Препарати рослинного походження: соєві білкові препарати, соєве модифіковане борошно, гороховий концентрат та паста, сочевиця тощо. Такі білки найбільш природно поєднуються з м’ясною сировиною та є натуральним продуктом, не містять у своєму складі консервантів, ароматизаторів, мають високу харчову та біологічну цінність, майже повністю засвоюються організмом людини.

Опис

Бібліографічний опис

Використання білків тваринного походження у виробництві ковбас / О. Гащук, О. Москалюк, Є. Цифра, В. Мельниченко // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали ІІІ-ої Міжнародної науково-практичної конференції, 15-16 травня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 197–198.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в