Вивчення властивостей сочевиці для отримання функціональних продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Мета статті. Провести дослідження фізико-хімічних та технологічних показників насіння сочевиці для виробництва функціональних продуктів. The purpose of the article. To conduct a study of the physicochemical and technological indicators of lentil seeds for the production of functional products.

Опис

Бібліографічний опис

Тракало, Т. О. Вивчення властивостей сочевиці для отримання функціональних продуктів / Т. О. Тракало, Т. І. Янюк // Development of scientific and practical approaches in the era of globalization : the XІX International Science Conference, 21–23 June 2021, Boston, USA. – Pp. 156–158

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в