Вивчення властивостей сочевиці для отримання функціональних продуктів
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета статті. Провести дослідження фізико-хімічних та технологічних показників насіння сочевиці для виробництва функціональних продуктів.
The purpose of the article. To conduct a study of the physicochemical and technological indicators of lentil seeds for the production of functional products.
Опис
Бібліографічний опис
Тракало, Т. О. Вивчення властивостей сочевиці для отримання функціональних продуктів / Т. О. Тракало, Т. І. Янюк // Development of scientific and practical approaches in the era of globalization : the XІX International Science Conference, 21–23 June 2021, Boston, USA. – Pp. 156–158