Розроблення та впровадження інноваційних технологій панірувальних композицій для напівфабрикатів кулінарних в мережах закладів туристичної гастрономії
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Сладковський, О. О. Розроблення та впровадження інноваційних технологій панірувальних композицій для напівфабрикатів кулінарних в мережах закладів туристичної гастрономії : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології, 242 Туризм і рекреація / Сладковський Олександр Олексійович ; наук. керівники Василь Миколайович Пасічний, Ірина Леонідівна Мельник. – Київ, 2025. – 109 с.