Розроблення та впровадження інноваційних технологій панірувальних композицій для напівфабрикатів кулінарних в мережах закладів туристичної гастрономії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Сладковський, О. О. Розроблення та впровадження інноваційних технологій панірувальних композицій для напівфабрикатів кулінарних в мережах закладів туристичної гастрономії : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології, 242 Туризм і рекреація / Сладковський Олександр Олексійович ; наук. керівники Василь Миколайович Пасічний, Ірина Леонідівна Мельник. – Київ, 2025. – 109 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в