Розробка технології м’яких сирів з пряно-ароматичними добавками у ресторані «Fabius»
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Ризун, О. В. Розробка технології м’яких сирів з пряно-ароматичними добавками у ресторані «Fabius» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології, 242 Туризм і рекреація / Ризун Олександр Васильович ; наук. керівники Ольга Анатоліївна Чернюшок, Тетяна Віталіївна Мірзодаєва. – Київ, 2025. – 86 с.