Розробка технології м’яких сирів з пряно-ароматичними добавками у ресторані «Fabius»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Ризун, О. В. Розробка технології м’яких сирів з пряно-ароматичними добавками у ресторані «Fabius» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології, 242 Туризм і рекреація / Ризун Олександр Васильович ; наук. керівники Ольга Анатоліївна Чернюшок, Тетяна Віталіївна Мірзодаєва. – Київ, 2025. – 86 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в