Спосіб виробництва пшеничного хліба (Деклараційний патент на винахід № 70705)

Ескіз

Дата

2004

Автори

Арсеньєва, Лариса Юріївна
Бондар, Наталія Петрівна
Махинько, Валерій Миколайович
Борисенко, Олена Вікторівна

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб приготування пшеничного тіста з внесенням білкової добавки (борошно з сої, гороху чи люпину) і молочнокислої закваски. Way of preparation of a wheat dough with the introduction of protein supplements (flour made from soy, peas or lupin) and lactic of yeast.

Опис

Ключові слова

хліб, bread, соя, горох, закваска, люпин, soya, pea, lupin, leaven, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент 70705 UA, МПК 7 A21D8/02 Спосіб виробництва пшеничного хліба / Арсеньєва Л. Ю., Бондар Н. П., Махинько В. М., Борисенко О. В. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № 0031212249 ; заявл. 24.12.2003 ; опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10, 2004 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced