Застосування меду в якості функціональної добавки в йогурт
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі досліджено можливість використання гречаного меду як функціональної добавки в йогурт. Встановлено, що додавання меду у концентраціях 4 % та 8 % сприяє зниженню рН і активності води, що може позитивно впливати на мікробіологічну стабільність і термін зберігання продукту.
Опис
Бібліографічний опис
Застосування меду в якості функціональної добавки в йогурт / Р. С. Святненко, С. І. Літвинчук, У. Г. Бандура, А. І. Маринін // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали ІІІ-ої Міжнародної науково-практичної конференції, 15-16 травня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 74–76.