Якісні показники замороженої птиці методом IQF ДЛЯ HoReCa

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Індивідуальне швидке заморожування (IQF) м’яса птиці полягае в нагальній потребі гарантувати безпечність харчових продуктів та покращити якість продукту. Зростаючий попит на зручні, здорові та стійкі до впливу навколишнього середовища продукти харчування змушуе виробників застосовувати інноваційні технологи обробки. Крім того, прагнення вітчизняних виробників інтегруватися в европейський ринок вимагае прийняття стандартів безпеки харчових продуктів, які відповідають стандартам €С, чого можна досягнути використанням IQF-заморожування. Тому дослідження IQF заморожування м’яса птиці е вкрай важливим для розвитку украінського птахівництва, підвищення його конкурентоспроможності та забезпечення виробництва високоякісноі безпечноі продукціи

Опис

Бібліографічний опис

Якісні показники замороженої птиці методом IQF ДЛЯ HoReCa / І. Страшинський, А. Маринін, В. Яцков, М. Страшинська // Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості : матеріали ІІ-го форуму, 17-18 жовтня 2024 р., м. Киів. – Киів : НУХТ, 2024. – С. 85-86.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в