Вибір інноваційних інгредієнтів для емульсійного напівфабрикату
Вантажиться...
Файли
Дата
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The paper examines the selection of innovative ingredients and emulsifiers for developing functional emulsion semi-finished products with improved stability and antioxidant potential. У матеріалах розглянуто підбір інноваційних інгредієнтів та емульгаторів для створення функціональних емульсійних напівфабрикатів із підвищеною стабільністю та антиоксидантним потенціалом.
Опис
Бібліографічний опис
Товстоног, Д. О. Вибір інноваційних інгредієнтів для емульсійного напівфабрикату / Д. О. Товстоног, О. В. Кузьмін, Л. Є. Мамченко // Sectoral research XXI: characteristics and features: collection of scientific papers «SCIENTIA» with proceedings of the X International scientific and theoretical conference, June 20, 2025. – Chicago, USA : International Center of Scientific Research, 2025. – Pр. 77-78
