Мікробіологічні показники йогурту з крохмалепродуктами
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вуглеводи бехпосередньо впливають на розвиток молочнокислих бактерій під час ферментації молочних сумішей. Тому застосування крохмальної патоки різного ступеня осахарованості у складі йогурту потребує вивчення її впливу на активність мікрофлори закваски, що містить Streptococcus thermophilus і Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus.
Опис
Бібліографічний опис
Мікробіологічні показники йогурту з крохмалепродуктами / О. Іващенко, І. Ковшар, В. Стабніков, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 1. – С. 312.
