Вплив магнію та цинку на технологічний процес та якість хлібобулочних виробів: порівняльне дослідження

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Додавання цинку сприяло менш вираженому збільшенню об’єму хліба, проте забезпечувало покращення його структурно-механічних властивостей. Зокрема, цинк взаємодіяв із білками тіста, що призводило до утворення більш щільної текстури.

Опис

Бібліографічний опис

Вплив магнію та цинку на технологічний процес та якість хлібобулочних виробів: порівняльне дослідження / Михайло Цюрпита, Дмитро Цюрпита, Валентин Олішевський, Євген Бабко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 2. – С. 123.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в