Вплив магнію та цинку на технологічний процес та якість хлібобулочних виробів: порівняльне дослідження
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Додавання цинку сприяло менш вираженому збільшенню об’єму хліба, проте забезпечувало покращення його структурно-механічних властивостей. Зокрема, цинк взаємодіяв із білками тіста, що призводило до утворення більш щільної текстури.
Опис
Бібліографічний опис
Вплив магнію та цинку на технологічний процес та якість хлібобулочних виробів: порівняльне дослідження / Михайло Цюрпита, Дмитро Цюрпита, Валентин Олішевський, Євген Бабко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 2. – С. 123.
