Проєкт цеху по виробництву молочно-білкових продуктів потужністю переробки молока 28 т за зміну у місті Хмільник Вінницької області

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Захарова, А. М. Проєкт цеху по виробництву молочно-білкових продуктів потужністю переробки молока 28 т за зміну у місті Хмільник Вінницької області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Максимівна Захарова ; наук. керівник Галина Євгеніївна Поліщук. – Київ, 2025. – 75 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в