Застосування мембранних технологій для концентрування та очищення харчових рідин

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Мембранні технології, такі як ультрафільтрація, нанофільтрація та зворотний осмос, стають все більш важливими в харчовій промисловості, дозволяючи ефективно концентрувати та очищати харчові рідини, зберігаючи їх корисні властивості. Дослідження було спрямоване на вивчення застосування цих технологій для обробки різних харчових рідин, аналіз їх ефективності та визначення перспективних напрямків розвитку.

Опис

Бібліографічний опис

Коломієць, В. О. Застосування мембранних технологій для концентрування та очищення харчових рідин / В. О. Коломієць, О. Ю. Шевченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ. – Ч. 2. – С. 176.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в