Аналіз виробництва безлактозних молочних десертів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Молочні продукти – це важлива частина щоденного раціону для багатьох споживачів. Їх цінують за високий вміст білка, кальцію та інших поживних речовин. Непереносимість лактози, що є однією з важливих складовою молока, змушує багатьох людей відмовлятися від вживання цих продуктів, тим самим спонукаючи виробників до виробництва нових продуктів.

Опис

Бібліографічний опис

Павлюк, І. Аналіз виробництва безлактозних молочних десертів / І. Павлюк, У. Бандура // // Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 79-80.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в